نقش جامپرهای درایور موتور l298n

سلام و عرض ادب خدمت عزیزان. سپاس از جناب اقای دمیرچی برای راهنمایی دفعات قبل. در حالت پیشفرض دو عدد جامپر بر روی پینهای ENA و ENB درایو L298N وجود داره. برای اتصال دو موتور مانند عکس , آیا هر دو جامپر رو که با مستطیل نارنجی مشخص کردم , باید بردارم و فقط پینهای جلویی رو به اردوینو متصل کنم؟؟ ( چون فقط این دوتا دوعدد پین داره).ببخشید اگر سوال بسیار پیش پا افتاده س. ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند.

با سلام

پایه های EN برای کنترل سرعت موتور از طریق PWM استفاده می‌شوند. اگر جامپر وصل باشد، این پایه به 5 ولت وصل است و سرعت در ماکزیمم حالت خود قرار دارد. اگر می‌خواهید کنترل سرعت را خودتان انجام دهید، بایستی جامپر را بردارید و خودتان به پایه PWM دهید.

در مورد سوال دوم هم چون پتانسیومترها کمی خطا دارند احتمال دارد در حالت مینیمم هم صفر مطلق نباشند و با کمی خطا بیشتر از صفر باشند. به همین دلیل ممکن است این باعث ایجاد نویز و صدا شود. 
برای حل این مشکل می‌توانید در کدنویسی جوری برنامه نویسی کنید که پایین یک مقدار خاصی از پتانسیومتر را صفر در نظر بگیرد. 

2 پسندیده

سلام مجدد. در رابطه با همین مدار قبلی , ( کنترل موتور دی سی با اردوینو و درایور L298N ) یه مشکل دیگه هم دارم . وقتیکه پتانسیومتر 100 k رو در حالت بسیار کم قرار میدم , موتور کاملا خاموش نیست , بلکه یه صدای بسیار خفیف از داخلش میاد و حرکات بسیار ضعیفی هم میکنه. ولی به محض چرخودنه پتانسومتر به سمت زیاد , مشکل حل میشه و سرعت موتور هم به تدریج بیشتر میشه. آیا ممکنه پتانسومترم خراب باشه؟ ( یدکی نداشتم که چک کنم) . آیا ممکنه 100 k زیاد باشه ؟ ایا ممکنه سیمهای روی برد بردها اتصالاتشون فیکس نیست؟ سپاس فراوان از دوستان.