نمایشگر شارژ باتری

سلام

من یک باتری 12 ولت از نوع قابل شارژ (سیلد اسید) و یک تایمر با خروجی cmos دارم. میخوام بین این دوتا ی نمایشگر باتری هم بزارم.

از کدوم ماژول میتونم استفاده کنم.

ممنون

با سلام

می توانید از انواع ولت متر های موجود در سایت استفاده کنید

برای نمونه 2 عدد از آنها را در اینجا قرار داده ام 

ماژول ولت متر دیجیتال 0 تا 100 ولت DC سه سیمه 0.28 اینچ رنگ سبز

ولت متر دیجیتال 4.5 تا 30 ولت DC دو سیمه 0.56 اینچ رنگ قرمز

توجه داشته باشید برای مدل های سه سیمه ، سیم های قرمز  و زرد را به هم دیگر وصل کنید و به سمت مثبت باتری وصل کنید. سیم مشکی منفی می باشد.

ممنون. برای اطمینان میپرسم. این ها میزان شارژ باتری رو نشون میدن دیگه درسته؟ و اینکه نگاه کردم خروجیش پورت usb داشت. پس باید تایمر رو با usb بهش وصل کنم؟

خیر، اون usb برای روشن کردن ازطریق برق جدا می باشد. شما به همان vin باتری را وصل کنید روشن می شود. ولت متر های usb نیز برای نمایش ولتاژ کانکتور های usb می باشد برای مورد شما کاربرد ندارد. میزان شارژ را به شما نشان نمیدهد. به شما سطح ولتاژ را نشان می دهد که با توجه به مقدار ولتاژ می توانید تصمیم بگیرید که چقدر باتری شما پر می باشد

بسیار عالی. فقط یک سوال دیگه. من چجوری به یک باتری هم ولت متر وصل کنم و هم ماژول تایمر؟

خدمتتان عرض کردم سیم های زرد و قرمز را به مثبت و مشکی را به منفی باتری وصل کنید. ماژول تایمر نیز جدا هستند و به با سیم های دیگر باتری را به پایه های vin ماژول وصل کنید. در صورتی که نیاز دارید زمانی که تایمر فعال شد ولتاژ را نمایش بدهد می توانید سیم های ولت متر را به پایه های vout تایمر وصل کنید.