ولتاژ مناسب شارژ برای باتری اسیدی 8 سلول agm با ولتاژ 16.8 ولت

سلام، واسه پروژه شخصی خودم به یه ولتاژ نامتعارف نیاز داشتم، به خاطر همین 4 عدد باتری 4 ولت سیلد لید اسید مناسب تخلیه عمیق با تکنولوژی ای جی ام رو سری کردم، ظرفیت 8 امپر ساعت با تاریخ تولید و سازنده یکسان، هر کدوم دو سلوله در مجموع 8 سلول 2.1 ولت که میشه 16.8 ولت در حالت فول شارژ. چون ظرفیت ثابت میمونه واسه جریان شارژ سوالی نیست ولی روی هر باتری که 4.2 ولت داره نوشته شده 4.8 تا 5 ولت برای شارژ کردن در حالت سایکل یوز، پس من به سادگی 5 رو ضرب 4 کردم و 20 ولت واسه شارژ بهشون میدم. به نظر شما اشتباه نمیکنم؟ 

سلام

در مورد باتری های اسیدی روش شارژ دقیقا به همین صورت می باشد و روش متداولی می باشد.

شما تنها کاری که باید انجام بدهید جریان سیکل شارژ که بر روی باتری نوشته شده است را 20 ولت تامین کنید و به 2 سر کلی وصل کنید. اگر جریان تولیدی کمتر از حد می باشد مشکلی ندارد و فقط زمان شارژ شما طولانی تر می شود و در صورتی که جریان بالاتر تولید میکنید بهتر هست با کنترل جریان به زیر حداکثر جریان مورد نیاز خودتان برسانید.

برای این امر میتوانید از IC LM317 استفاده کنید.

جهت اطلاعات بیشتر می توانید این لینک مراجعه کنید

نکته

در صورتی که از باتری های لیتومی استفاده میکنید باید باتری ها را به BMS متصل کنید و برق ورودی و خروجی را از BMS دریافت کنید.

جهت خرید انواع BMS نیز می توانید به این لینک مراجعه کنید.