با عرض سلام و ارادت
بنده قصد دارم یک لوله به قطر 10 سانتی متر و طول 60 سانتی متر و وزن 4 کیلو گرم را با استفاده از یک موتور بچرخانم و سرعت چرخش هم حدود 3 دور در ثانیه کفایت می کند ولی بیشتر بشود بهتر است و نیازی هم به دقت چرخش نداریم ....
با فشردن کلید، موتور شروع به چرخش می کند و با رها کردن کلید، موتور از حرکت می ایستد. سایر قطعاتی که در پروژه استفاده می شود برد آردوئینو و ماژول MPU 6050 و روتاری انکودر است.
لطفا راهنمایی بفرمایید چه موتوری باید استفاده کنم؟
ارادتمند و متشکرم

با سلام
از وسط این لوله میخواهید به موتور وصل کنید یا از یکی از سر هاش؟؟
و اینکه این لوله به صورت عمودی یا افقی میخواهید قرار بدهید؟؟
بهتر است بگوییم در کجا میخواهید نصب کنید.
ویرایش اول:
منظورم بنده این هست که نشان بدهید که در کدام یک از این جهت ها میچرخد
حول محور پیچ یا کل سیستم نسبت به پایه اش این را میخواهم مطمئن بشوم

ویرایش دوم:
با توجه به توضیحات و شکلی که دادید و وزنی که قطعه شما دارد.
پیشنهاد میکنم یک موتور توان بالا به همراه یک گیربکس کاهنده استفاده کنید تا بتوانید سرعت مناسبی به همراه قدرت بالا داشته باشید.
برای این موضوع موتور 775 فکر میکنم مناسب باشد. گیربکس نیز کاهنده ای که بیشتر از 200 برابر کاهش بدهد چون موتور 775 سرعت خیلی بالا و توان خیلی بالایی دارد.
البته می توانید از سایت هایی که تخصصی موتور کار میکنند نیز مشورت بگیرید مانند مانا موتور و لاندا موتور
سلام
از یکی از سرها به موتور وصل می شود و به صورت افقی.
در مرکز این لوله پیچی قرار دارد که از وسط یک بلبرینک که به یک جعبه متصل است عبور می کند و به داخل بلبرینگ دیگری که در انتهای جعبه هست می رود. در واقع لوله به این پیچ متصل است و توسط پیچ می چرخد(پیچ یک متری)
قاعدتا باید بر روی پیچ یک پولی قرار بگیرد و با تسمه تایم به موتور وصل شود.
ارادتمندم
ممنون
امکانش هست با ویرایش سوال خود یک عکس از مکانیزم خود قرار بدهید
اگر لطف کنید جهت چرخش رو هم توی عکس مشخص کنید ممنون میشوم
جهت چرخش مهم نیست هم می تواند در جهت عقربه ای ساعت باشد هم برعکس
حول محور پیچ می چرخد
جعبه ثابت است و استوانه توسط پیچی که در وسط آن است می چرخد.
لطفا چنانچه ابهام دیگری دارید بفرمایید برطرف کنم
ممنون از وقتی که گزاشتین
لطفا بفرمایید می توانم شفت موتور را مستقیما به محور لوله وصل کنم یا باید از تسمه و پولی استفاده کنم؟
عرض کردم از گیربکس استفاده کنید، نوع گریبکس می تواند هر روشی باشد. استفاده از چرخ دنده یا تسمه و پولی (هدف از این کار نیز افزایش قدرت و کاهش سرعت هست) موتوری که بخواهد به صورت مستقیم این قطعه را درایو کند باید سرعت پایین و توان بالا باشد شاید موتور کولر نیز بتواند به کار شما بیاید ولی کنترل آن از طریق دیمر میشود.