چگونه 50 عدد oled 128x64 را اردینو و با آدرس متفاوت به اردینو متصل کنم

باسلام . خسته نباشید ، سوالی داشتم بنده میخواهم حداقل ۵۰ عدد oled 128x64 را به اردینو متصل کنم آیا میشه این کار رو انجام داد و بعد تو آدرس دهی مشکل دارم که آیا ۵۰ عدد از این oled با آدرس مختلف نیاز دارم بازار و فروشگاه کافه ربات پیدا میشود لطفاً و ممنون پاسخ دهید 

با سلام 

در ارتباط i2c مقدار آدرس 7 بیت میباشد پس شما به تعداد 128 عدد slave رو میتونید که در باس داشته باشید به طور همزمان.

در مورد اینکه ماژول های با آدرس های مشابه دارید میتونید از برد توسعه TCA9548A جهت ارتباط با حداقل 8 عدد slave  با آدرس مشابه استفاده کنید و همچنین از تعداد 8 عدد از این برد ها رو هم میتونید همزمان استفاده کرده و تعداد ماژول های مشابه را تا 64 عدد اضافه کنید. این لینک هم میتونه در مورد نحوه کار به شما اطلاعات خوبی بده.

https://thecaferobot.com/learn/connect-multiple-i2c-devices-to-arduino-using-i2c-multiplexer-tca9548a/

1 پسندیده

با سلام . خسته نباشید در خصوص سوال بنده اتصال ۵۰ oled با
TCa9548a ، عرض کنم خدمتتان که فقط با یک برد TCA9548aرا میتوانم فقط ۸ oled آدرس دهی و کدشو دسترس دارم ، ولی برای کدنویسی بیش از چند عدد TCA9548a متاسفانه نمیتوانم و کد. فایلش هم پیدا نکردم ، لطفاً یاریم برسانید و کدنویسی این برد میخواهم و طرز آدرس دهی و پیدا کردن MUX با آدرس 0x70تا0x77، و اگه کمک کنید کدنویسی این برد، ۵۰ عدد oled برای سفارش خرید خواهم کرد ،ممنون

با سلام ، جهت ارتباط با تعداد بیشتری از ماژول های TCA9548A باید از راه اندازی I2C به صورت نرم افزاری استفاده کنید لینک زیر کاملا توضیح داده ، یه بررسی بکنید.