سلام دوستان.من چطور ميتونم ماژول esp8266-esp12e رو فعال كنم؟چون چيزي كه در سايت آموزششو زده فرق داره!

سلام دوستان.من چطور ميتونم ماژول esp8266-esp12e رو فعال كنم؟چون چيزي كه در سايت آموزششو زده فرق داره!

سلام
دوست عزیز شما ماژول خام ESP رو خریداری کرده اید.
اگر بار اول شما در استفاده از ESP ها می باشد پیشنهاد میکنم از برد های راه انداز این ماژول استفاده کنید مانند این 2 مدل
برد توسعه NodeMcu دارای هسته وای فای ESP8266 و مبدل CH340G
برد توسعه NodeMcu دارای هسته وای فای ESP8266 و مبدل CP2102
برای راهاندازی ماژول خام شما نیاز به یک USB-TTL دارید. سپس این ماژول رو باید به صورت زیر سیم کشی کنید.

پس از آن می توانید از طریق نرمافزار آردوینو مشابه برد های توسعه این سری این ماژول را راهاندازی کنید.
سلام
اگر از مدل DIP استفاده میکنید IC AtMega328 را از روی برد بردارید و RX,TX را استفاده بکنید. (ساده ترین روش)
اگر از مدل SMD استفاده میکنید یا نمیخواهید IC را از روی برد بردارید

مشابه عکس یک بخشی به با عنوان ریست آماده است با یک تیغ یا دوسو نوک تیز سیم وسط این 2 پد را میبرید و اتصال این 2 بخش را قطع میکنید سپس پایه reset روی برد را به GND وصل میکنید و RX,TX شما آزاد می شود(اگر درست یادم باشد به این صورت باید عمل کرد.
اگر از برد های NodeMCU دارید می توانید به صورت زیر سیم کشی کنید و سادهتر می توانید پروگرام کنید.

اگر هر مدل بردی دارید که از IC های CH340 یا CP2102 استفاده میکنند استفاده از آنها بسیار سادهتر می باشد تا آردوینو های سری R3
سلام.ممنون از راهنماییتون. من میتونم بجای tx ,rx که به مبدل وصل میشه ، به آردوینو وصل کنم؟
سلام بله می توانید فقط 2 نکته را در نظر بگیرید در صورتی که از آردوینو سری CH340 استفاده میکنید می توانید با وصل کردن reset, GND آردوینو خود به هم برد آردوینو خود را در مود USB-TTL قرار بدهید و از پایه RX, TX به سادگی برای این موضوع استفاده کنید. در صورتی که از سری R3 استفاده میکنید یک مقدار سخت می باشد (در صورتی که از این نوع استفاده میکنید پیام بگذارید و نحوه کار این مدل را خدمتتون توضیح بدم)
بله از R3 استفاده ميكنم.من در فضاي نت خيلي گشتم ولي كمك خاصي بهم نكرد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.من ميخوام تعدادي ماژول روي آردوينوR3 نصب كنم و با esp-12e از راه اينترنت كنترلش كنم.
بجای مقاومت 10 کیلو میتونم از یک کیلو استفاده کنم؟
سلام
بله میتوانید اما پیشنهاد بالای 1 کیلو می باشد اما مشکلی ندارد.
سلام .ممنون مهندس