سلام آردوینو اونو دیپ موجود در سایتتون چیپ اتمگا۳۲۸ استفاده شده در آن ساخت تایلند هست یا کره؟ من واسه کاری که استفاده میکنم کره جواب نمیده هنگ میکنه اگر لطف کنید بررسی کنید که زیر اتمگا تایلند نوشته باشه من سفارشامو ثبت بزنم
سلام
در صورتی که در کدی که بر روی میکرو میخورد نشانه ای از کشور تولید کننده وجود دارد را عرض کنید که بررسی بشود.
ویرایش اول
بنده بررسی کردم چیزی که شما فرمودید را مشاهده نکردم. تا به حال بین میکرو کنترلر ندیده ام که روی میکرو کشور سازنده ذکر شده است و اکثرا به صورت پارت نامبر مشخص می شود. یک عکس از موجودی را قرار میدهم خودتان بررسی کنید.

اگر جای اشتباهی را عکس گرفته اند را بفرمایید یا یک مدل که خودتان دارید و این مورد ذکر شده است را عکس بگیرید بفرستید متشکر میشوم.
سلام بله زیر میکروکنترلر نوشته اگر تایلند داشته باشه که تایلند هست نوشته نداشته باشه یعنی کره هست و شدیدا بی کیفیت
پاسخ ویرایش شد
بله روی آی سی نمینویسه اگر آی سی رو از سوکت در بیارین زیر آی سی خیلی ریز به صورت دایره مینویسهTHILAND اگر مقدور هست چک بفرمایید
من دو روزه ۳ میلیون ششصد تومن سبد خرید دارم اما بخاطر همین موضوع نتونستم نهایی کنم چون ۱۰ عدد فقط از همین مدل برد رو سفارش دارم شماره تماس کارشناسان فنی رو هم دادن متاسفانه هسچ وقت کسی پاسخگو نبود
همین دوتا دایره های روی آی سی رو مشاهده میفرمایید؟ دقیقا همین دوتا دایره ها زیر آی سی هم هست که نوشته تایلند داخل اون دایره های زیری به صورت گرد نوشته شده
بررسی شد. کد تایوان در زیرش خورده است
متشکرم از شما خیلی لطف کردین الان با خیال راحت ثبت میزنم