از سوالم پشیمانشدم و پاک کردم
سلام
وقت بخیر،
ابتدا باید عرض کنم معمولا اکثر oled ها چیپ درایور همراهشون هست و در این صورت خود طراحی به شکلی هست که ارتباط سریال i2c یا spi رو بهتون میده.
اگر هم خودتون بخواهید oled خام بگیرید و چیپ و درایور رو جدا بزنید باز هم امکان پذیره که نیاز به تخصص در این حوزه داره.
به هر حال اگه دنبال pinout هستین از این لینک میتونید استفاده کنید با یه سرچ ساده به دست میاد
http://www.datacute.nz/2018/09/28/ssd1306-fr-output.html
از طرفی اگه pinout خود ssd1306 رو میخواهید از این لینک استفاده کنید
https://cdn-shop.adafruit.com/datasheets/SSD1306.pdf
توجه داشته باشید که چیپ ssd1306 هم داخل کابل فلت قرار داره به اصطلاح به chip on film معروف هستند یا همان cof.
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر حتما وقت بیشتری رو برای جستجو بگذارید ، از طرف دیگه قبلش سعی کنید روش جستجو در نت رو یاد بگیرید و این مهم مستلزم این هست که شما دید فنی داشته باشید. در غیر این صورت سرگردان میشید
موفق باشید
با سلام . ممنون از راهنمایی تان. شما در مورد سرچ کردن و وقت بیشتر گذاشتن صحبت کردید و نیز دید فنی داشتن . با عرض پوزش دنیای الکترونیک آنقدر گسترده است که ریز شدن در بعضی موارد دیگر واقعا از دست دادن زمان است. تحقیق در مورد پروگرم کردن میکرو کنترلرها مانند esp8266 ,st , nxp, avr, pic, و جدیدا fmd و holtek ، تحقیق در مورد پروتکل ها مانند spi ، i2c, 1wire و مخصوصا can bus . پروگرمر ها و نیز نرم افزار هایی مانند keil و iar . تحقیق در مورد کامپیوتر تک بردی و نیز اندروید باکس ها و روش های اشکال زدایی چیپست و هارد آنها با jtag کردن و هزاران هزار مورد که دیگر انسان وقت تحقیق در مورد اینکه چگونه یک oled تصاویر را ثبت میکند مسئله پر اهمیتی نیست .صادقانه بگویم در مورد اینکه میگید روش جستجو در نت را یاد بگیرید ، دلخورده شدم. تقریبا تمامی سرچ های به زبان انگلیسی هستند و متوجه میشوم که تمام مطالبی که در زبان فارسی هستند در واقع ترجمه مطالب انگلیسی هستند که رایگان هستند و دوستان که فقط زحمت ترجمه آنرا کشیده اند بابت آن پول هم میگیرند. الان چند روزی است که دنبال نرم افزار fmdide آپدیت شده هستم و نه تنها در سایت های انگلیسی ، بلکه در سایت های به زبان های دیگر هم جستجو میکنم اما دریغ از یک لینک دانلود برای ایرانی ها. خلاصه مطلب اینکه یک oled خام گرفتم و خواستم آنرا مستقیما با یک میکرو راه اندازی کنم که تکنولوژی آنرا درک کنم اما دیدم واقعا پیچیده است و به کارم نمیاد، خواستم یکی بیاد بهم توضیح فنی بدهد که چگونه یک پیکسل را با بدون درایور کنترل کرد نه اینکه یکی بیاد من را نصیحت کند .
لطفا در پاسخ دادن در مورد سوال دیگران اگر نمی توانید کمکی کنید حداقل او را با نصیحت کردن اینکه روش سرچ کردن را بیاموزید ، آزرده نکنید یا لینک دیتاشیت نفرستید. من سوالم را پس میگیرم و نیازی به پاسخ آن ندارم