Sim900 مشکل در راه اندازی

باسلام و وقت بخیر

من در رابطه با راه اندازی sim900 مشکل برام بوجود اومده.چراغ های PWR , status روشن میشن و ثابت میمونن ، چراغ netlight اول تند تند چشمک میزنه و بعد هر سه ثانیه.اما وقتی به سیم کارتی که داخل ماژوله زنگ میزنم یا میگه خاموشه یه در دسترس نیست.کدیم براش نوشتم و پروگرم کردم که برام پیامک بیاد ولی نیمد.

برای تغذیش هم از دوتا باتری 3.7 ولتی استفاده کردم و با LM2596 خروجی 5 ولتشو به ماژول SIM900 وصل کردم.

با سلام

در این زمینه باید از طریق مبدل USB-TTL اقدام به بررسی ماژول بنمایید. به این صورت یک مقدار سخت می باشد که متوجه شد مشکل از کجا می باشد.

با استفاده از مبدل USB-TTL به صورت مستقیم کامند های ATCommand را به ماژول بدهید و بررسی بنمایید که در چه مرحله ای گیر میکند.

ممنون.
امکانش هست بفرمایید بهترین آداپتور برای تغذیه این ماژول چی هست؟

از هر 5 ولتی برای راه اندازی میتوانید استفاده بنمایید.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که 5 ولت شما حداقل 2 آمپر باشد.

سپاسگزارم
عدر میخوام سوال دیگری داشتم
نحوه اتصال این ماژول به bluepill چطوری باید باشه؟برای تغذیه همونطور که گفتید استفاده میکنم اما چون روی ماژول چند تا RX ,TX وجود داره برای اتصال به مشکل خوردم.
امکانس هست راهنمایی بفرمایید از کدام پایه روی ماژول باید استفاده کنم؟
ماژول سیم کارت و هم شناسایی میکنه و هر سه ثانیه چشنک میزنه.

با سلام

بله برد STM32F103 به صورت داخلی دارای 3 عدد پورت سریال می باشد.

اگر کد زیر را بر روی برد خود آپلود بنمایید.

#include <Arduino.h>
#define LED_BUILTIN PC13
HardwareSerial Serial1(USART1);
HardwareSerial Serial3(USART3);

void setup()
{
    Serial.begin(115200);
    Serial1.begin(115200);//A9,A10
    Serial2.begin(115200);//A2,A3
    Serial3.begin(115200);//B10,B11
    // SerialUSB.begin(115200);
    pinMode(LED_BUILTIN, OUTPUT);
}
void loop()
{
    digitalWrite(LED_BUILTIN, HIGH);
    delay(100);
    digitalWrite(LED_BUILTIN, LOW);
    delay(100);
    Serial.println("Serial");
    Serial1.println("Serial1");
    Serial2.println("Serial2");
    Serial3.println("Serial3");
    // SerialUSB.println("SerialUSB");
}

و پایه هایی که جلو هر سریال نوشته ام را با یک مبدل USB-TTL بررسی بنمایید باید دیتا را دریافت بنمایید.

چند نکته این پایه ها یک دیفالت ساده هستند و امکان دارد جابه جا شده باشند سر همین حتما تست بنمایید.

در نهایت ماژول سیمکارت خود را به یکی از این سریال ها وصل بنمایید و با همان سریال شروع به کار بنمایید.

در مورد راه اندازی اولیه ماژول های سیمکارت ها با استفاده از ماژول های USB-TTL تست بنمایید و پس از بررسی اقدام به وصل کردن ماژول به میکرو خود بنمایید.