سلام
من يك كنترل شارژ باطري 12 ولت مدل xh-m601 از شما خريدم.
میخواستم با 2 عدد پنل خورشیدی 6 ولت 3.8 وات ، باتری ماشین که 12 ولت می باشد را شارژ کنم.
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من يك كنترل شارژ باطري 12 ولت مدل xh-m601 از شما خريدم.
میخواستم با 2 عدد پنل خورشیدی 6 ولت 3.8 وات ، باتری ماشین که 12 ولت می باشد را شارژ کنم.
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
برای شارژ باتری اسیدی 12 ولت از طریق پنل خورشیدی شما می توانید پنل های خود را به صورت سری به هم وصل کنید تا ولتاژ آنها به 12 ولت برسد.
توجه داشته باشید برای شارژ باتری اسیدی شما به ولتاژ 14 الی 14.4 ولت نیاز دارید.
پنل های 6 ولتی نیز بین 6.5 الی 7.2 ولت به شما میدهند از این رو محدوده ولتاژ شما درست می شود.
تنها نکته ای که باید در نظر بگیرید این می باشد که در مسیر بین پنل به باتری یک عدد دیود قرار بدهید تا زمانی که پنل ها ولتاژی را تولید نمیکنند جریان کشی از سمت باتری اتفاق نیوفتد. این نکته را نیز باید در نظر بگیرید بسته به وات باتری شما امکان دارد پنل ها مقدار بسیار پایینی از شارژ باتری را انجام بدهند و مابقی رو باید از منبع تغذیه تامین کنید. که برای این منظور باز هم از سمت منبع تغذیه به سمت باتری یک عدد دیود استفاده کنید مناسب می باشد.
از ماژول کنترل شارژ برای این سیستم پیشنهاد نمیکنم چون نیازی به این مورد نمی باشد. این ماژول ها برای شارژ باتری از سمت منبع تغذیه مناسب می باشد و در صورتی که پنل شما قوی بود و می توانست جریان بالایی را تامین کند میشد بر روی این ماژول فکر کرد. ازطرفی هم پنل های قوی همراهشان برد های کنترلی وجود دارد که نیازی به این ماژول در آنها احساس نمی شود.
با سلام متن سوال شما فکر میکنم ایراد داشته باشد. لطفا بررسی کنید و ویرایش کنید
با سلام مجدد
منظورم اين كه بجاي منبع تغذيه مي تونم پنل خورشيدي با مشخصات بالا رو به كنترل شارژ وصل كنم و خروجي كنترل شارژ رو به باطري 12 ولت وصل كنم
ممنون
تشكر بابت راهنمائي
خواهش میکنم. با تایید پاسخ ،ما را در راهنمایی های بیشتر همراهی کنید.