حداکثر ولتاژ ورودی برای اندازه‌گیری جریان در ماژول acs712

درود به دوست‌داران الکترونیک.

سوال در مورد ماژول اندازه‌گیری جریان Acs712-30A هستش.

سوالم اینه که حداکثر ولتاژی که میشه از اون ترمینال روی ماژول، برای اندازه گرفتنِ جریانش عبور داد چقدر هست؟

چون در دیتاشیت‌اش چیزی مشاهده نکردم!

مثلن من میخوام یک بار که ولتاژش 220 ولت AC هست و حدودن 20 آمپر جریان می‌کشه رو با این ماژول اندازه بگیرم ؟

آیا واقعن این ماژولِ ضعیف و ریز قادر به تحملِ همچین ولتاژ جریانی هست ؟

مثلن در ماژول های ولت/آمپرمتر پنلی 10 آمپر می‌بینم که سیم‌های قرمز و مشکی اندازه‌گیری جریان، ضخامت بالایی دارند و یک مقاومت شنت هم روی ماژول قرار داره ( با اینکه حداکثر ولتاژ و جریانی که باهاش میشه اندازه گرفت 100 ولت 10 آمپر هستش )

حالا این Acs712 واقعن چجوری عبورِ 220 ولتِ 20 آمپری یا 30 آمپری از خودش رو تحمل می‌کنه بدونِ ذوب شدن؟

1 پسندیده

سلام

در مورد ic سنسور جریان ACS712  باید خدمتتون عرض کنم که این ماژول ولتاژ های خیلی بالا تا حد 2 کیلو ولت rms رو  میتونید بهش اعمال کنید!!!!!!

حالا سوال اینجاست که چطور و به چه شکلی این اندازه گیری رو در این شرایط تا 30 آمپر میتونه انجام بده، 

این کار توسط یه سنسور اثر هال ساخته شده در خود آی سی انجام میده ، یعنی به این شکل که آی سی یک ولتاژی متانسب با ولتاژ میدان مغناطیسی وارد شده اعمال میکند و سپس با بررسی دیتای خروجی سنسور اثر هال اندازه گیری رو انجام میده. برای توضیحات تکمیلی تر باید عرض کنم مسیر عبور جریان  الکتریکی از قسمت الکترونیک سنسور ایزوله میباشد و تنها این اندازه گیری به شکلی اتفاق می افتد که به خاطر نزدیکی ترک مسیر عبور جریان و آی سی اثر هال ، میدان مغناطیسی حاصل از ولتاژ تغذیه و تغییر آن توسط جریان عبوری ، قابل اندازه گیری توسط سنسور اثر هال می باشد.

این آی سی به آی سی اثر هال هم در بازار معروف است.

برای اطلاعات تکمیلی تر میتونید به لینک  زیر مراجعه کنید

https://www.best-microcontroller-projects.com/acs712.html#Ratiometric_Operation

1 پسندیده

ممنونم از توضیحاتتون آقای ملکی.
بله، کاملن متوجه شدم نحوه‌ی اندازه‌گیری جریان توسط این آی سی رو.
در مورد کارکرد سنسورهای اثر هال کمی آشنایی دارم.
فقط نمی‌دونستم این آی سی از این طریق مقدار جریان رو اندازه‌گیری می‌کنه.

سلام. خواهش میکنم