سلام،
من چند وقته که یه ماژول esp32 cam خریدم که وقتی با کد خود توی آردوینو پروگرمش میکنم خطای 0x105 میده که ماژول دوربین رو تشخیص نمیده، چندین کانفیگ کد رو امتحان کردم از ai thinker تا esp32 wrover kit هیچکدوم تفاوتی نکردن
اتصالات دوربین رو هم یه بار با الکل ایزوپروپیل تمیز کردم با اینکه نو بود و تاثیری نکرد، البته کابل اتصال دوربین دستم خورد و یه کم تا شد ولی تو نور زیاد گرفتم و خرابی اتصالی ندیدم حالا نمی دونم مشکل برده یا دوربین
چی کار کنم یه بورد جدید بگیرم یا یه ماژول ov2640 یا میشه همینو یه کاریش کرد؟
متن ارور دقیق:
rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x13 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO, clock div:1
load:0x3fff0030,len:4916
load:0x40078000,len:16436
load:0x40080400,len:4
ho 8 tail 4 room 4
load:0x40080404,len:3524
entry 0x400805b8
E (44) camera: Camera probe failed with error 0x105(ESP_ERR_NOT_FOUND)
Camera init failed with error 0x105

با سلام
سمت چپ فلت از پشت دوربین بقل نوشته 24 اش را دقیق تر بررسی بنمایید. در عکس شما یک مقدار شبیه بریدگی هست.
اگر در مدت مهلت تست یک هفته ای شما می باشد میتوانید درخواست مرجوعی برای قطعه ثبت بنمایید تا بررسی بشود.
اگر مهلت تست شما گذشته است.
مراحل بررسی خرابی دوربین به این صورت می باشد. فایل کانفیگ که در آموزش آمده است را بر روی ماژول میریزید. تنظیمات درست اعلام شده است و نیازی به سایر تنظیمات نیست.
سپس به سراغ بررسی پایه های ESP میرویم. این یک مشکل اصلی با این ماژول ها می باشد. در مونتاژ این برد شرکت تولید کننده به صورت رندوم مقداری خوب هویه نمیکنند. و بهتر هست در مرحله اول با هویه تمامی پایه های ESP را دوباره هویه بگیرید و از اتصال آنها اطمینان حاصل بنمایید.
اگر باز هم خطا دوربین دریافت شد. مرحله بعدی تعویض دوربین میشود.
در بعضی مواقع با تعویض دوربین امکان دارد باز هم راه اندازی نشود. این موضوع گاهی به مشکل داخلی IC برمیگردد که نمیتواند درست کار بکند (این حالت خیلی کم پیش می آید)
اگر خواستید یک ماژول کامل تهیه بکنید میتوانید پس از ثبت سفارش با شماره های شرکت داخلی 1 تماس بگیرید و درخواست تست برای ماژول را بدهید تا قبل از ارسال محصول تست بشود و سپس ارسال بشود. (این مورد برای یک عدد محصول انجام میشود. در تعداد انجام نمیدهیم)
1 پسندیده