سنسور دقیق برای ولتاژ و جریان

سلام من یه ماژول دقیق برای اندازه گیری ولتاز و جریان احتیاج دارم که با دقت صدم بتونه اندازه گیری کنه و با تلرانس بسیار کم و دقت بالا اگر میشه راهنمایی بفرمایید تشکر ولتاژ و جریان ac هستند با فرکانس ۱۲۸ هرتز

قراره جریان میلی آمپری بگیره و پروژه هم به شدت حساسه

میخوام به آردوینو متصل کنم

با سلام

دوست عزیز در مرحله اول این دقتی که شما نیاز دارید بستگی دارد که سطح ولتاژ شما چقدر باشد.

اکثر ماژول های ADC اگر بررسی بنمایید سطح ولتاژ های اندازه گیری خاصی دارند و در گین های پایین دقت بالاتری به شما ارائه میدهند.

این مورد AC بودن نیز بررسی بنمایید بعضی از مدل ها ساپورت میکنند.

ولی اگر این دقت بالا در ولتاژ بالا (مثلا بالای 2 ولت) بخواهید شدنی نیست یا باید سراغ دستگاه های خاص بروید که بتواند این موضوع را به شما بدهد.

مورد آخر نیز سرعت خواندن اطلاعات می باشد که احتمال دارد آردوینو نتواند با سرعتی که دارد پا به پای این سنسور ها جلو بیاید. پس با توجه به این موضوع سیستم خود را طراحی بنمایید.

ولتاژ از ۲۴ ولت تا ۴۸ ولت متغییره

میخوام از شنت استفاده کنم و یک ماژول ADS1232 ۲۴ بیت

دوست عزیز یک بار دیتاشیت همین ADS را مطالعه بفرمایید.

متوجه میشوید که حداکثر ولتاژ اندازه گیری این ماژول 2.5 ولت می باشد.

همچنین اسکیل ولتاژی شما خیلی بالا می باشد و در این بازه ماژولی میلی ولتی به شما دقت نمیدهد. همچنین کاربردی نمی باشد چون در کل گم میشود.

شنت نیز برای اندازه گیری جریان کاربرد دارد نه ولتاژ. همچنین میتوانید از ماژول ACS نیز برای اندازه گیری جریان استفاده بنمایید. دقت بالاتری دارد.