سیم یا پین مناسب برای نمایشگر کاراکتری 1602 - lcd 16*2

سلام
من یک نمایشگر نمایشگر کاراکتری 1602 - LCD 16*2 دارم ولی وقتی سیم های جامپبر برد بورد به بورد ارودوینو وصلش میکنم اتصالش مشکل داره
آیای برای اتصال این LCD باید پین هدر یا سیم خاصی رو تهیه کنم ؟

با سلام

نمایشگر های کارکتری موجود در سایت 2 نوع می باشند.

بدون مبدل I2C  -> آموزش راه اندازی ماژول‌های نمایشگر کاراکتری 0802 / 2002 / 1602 / 2004 با آردوینو

به همراه مبدل I2C -> آموزش راه اندازی ال سی دی کاراکتری LCD 16×2 با رابط I2C با آردوینو

برای هر کدام از این مدل ها آموزش راه اندازی قرار داده شده است و سیم کشی خاصی ندارند و کافی است از سیم جامپر ها استفاده بکنید و ارتباط را برقرار بنمایید.

با تشکر
از سیم جامپر استفاده میکنم ولی روی صفحه نمایش 16 ستون پررنگ نمایش داده میشه که با تکون دادن سیم ها خروجی صحیح نمایش داده میشه
این نکته رو هم اشاره بکنم که سیک جامپر داخل پین های صفحه نمایش لق هستن چون پین های صفحه نمایش بزرگتره و به همین خاطره که با تکون دادن سیم ها خروجی درست میشه

پر رنگ و کمرنگ شدن کنتراست تصویر مربوط به پایه V0 می باشد که داخل آموزش نسخه بدون I2C به صورت دقیق مشخص شده است و باید یک پتانسیومتر قرار بدهید تا کنتراست درست را تنظیم بنمایید.

در نسخه با درایور، یک عدد پتانسیومتر بر روی برد درایور می باشد که میتوانید مستقیم تنظیم بنمایید.