شارژ سریع باتری 18650

سلام
مدارم شامل SIM R800C هست که با 3.3V تا 4.2V (باتری 18650) کار میکنه. استفاده از ماژول شارژر باتری لیتیومی 1 آمپر TP4056 دارای محافظ برای شارژ باتری با گنجایش بالا، زمان زیادی میبره. به نظر میاد تنها راه چاره استفاده از ماژولهای زیر به جای TP4056 باشه:

مشکل استفاده از دو ماژول بالا به غیر از پیچیدگی اتصالات بین آنها، حجم بیشتریست که در جعبه محصول میگیرن.
پیشنهاد بهتری وجود داره لطفا؟

با سلام

ماژول های درستی را انتخاب کرده اید. البته در زمینه محافظ شارژ باتری میتوانید از نسخه آمپر پایین تر برای این موضوع استفاده بنمایید.

متاسفانه محصول جایگزینی برای این موضوع وجود ندارد.

منظورتون از نسخه آمپر پایین تر این مدل هست؟ این ماژول فعلا موجود نیست و هم اندازه مدل قبلی هم هست.

ماژول شارژ/دشارژ باتری لیتیومی با خروجی 5V 3A مناسب ساخت پاور بانک و پورت Type-C مدل LX-LBC3.1 ظاهرا ولتاژ باتری رو به 5 ولت افزایش داده و به تنها خروجیش که پورت USB هست میده. با حذف این قسمت و دادن ولتاژ باتری به خروجی مشکل مدار من حل میشه.
یا اینکه مقدار خروجی 5 ولت رو به 4 ولت کاهش بدیم. نظرتون راجبه این دو ایده چیه؟

این ماژول پاوربانک نیز انتخاب کرده اید نیز گزینه مناسبی می باشد. اما این مورد را در نظر داشته باشید این ماژول نیز در حالت دیفالت 1 آمپر شارژ میکند و با تغییرات در مقدار مقاومت هایش میتوانید جریان شارژ را افزایش بدهید.

برای این موضوع باید دیتاشیت IC اش را بررسی بنمایید.

ماژول R800C نیز ورودی 5 ولت نیز دارد و از این رو میتوانید از این ورودی برای تامین برق استفاده بنمایید. در صورتی که خواستید از ماژول های پاوربانک استفاده بنمایید.

ماژول R800C ورودی 5 ولت نداره البته ممکنه بعضی بردهای توسعه دارای رگولاتور کاهنده باشند (مال من نداره) ولی افزایش ولتاژ باتری به 5 ولت برای پورت USB در LX-LBC3.1 و کاهش مجدد اون (ایده دوم در پست قبلیم) خیلی منقطی نیست و اتلاف انرژی هم داره.
بهتر اونه این افزایش (boost converter) اصلا صورت نگیره و خروجی دقیقا همون ولتاژ باتری باشه عین TP4056.
میدونید کدوم قسمت در LX-LBC3.1 باید تغییر کنه برای این موضوع؟

در مورد اینکه این موضوع منطقی نمی باشد درست میفرمایید. بله منطقی نیست ولتاژ به 5 برود و دوباره کاهش پیدا بکند.
ماژول R800C که داخل سایت موجود می باشد پایه 5 ولت دارد از این بابت عرض کردم میتوانید 5 ولت بدهید.
در زمینه اینکه به چه صورت باید افزایش جریان را بدهید باید دیتاشیت را مطالعه بفرمایید. دقیق خاطرم نیست ولی چندین مورد را باید رعایت بفرمایید تا در آن پروتکل قرار بگیرد.