عدم اتصال sim800l به شبکه

سلام

من ماژول sim800l قرمز رو گرفتم.

ولتاژ آداپتور 5 ولت 2 امپر هست که با کاهنده xl4015، ولتاز رو آوردم روی 4.2.

ولی متاسفانه هر کاری می کنم هیچ جوره سیم‌کارت به شبکه وصل نمیشه.

تمام تستها رو زدم ولی csq دائما صفر هست.

سیمکارت سالمه.

فقط پروب گذاشتم روی ولتاژ ماژول، نوسان ولتاژ دارم بین 3.7 تا 4.2.

چی کار کنم به نظرتون؟

با سلام

اگر با اسکوپ دارید بررسی میکنید و این نوسان را دارد احتمال دارد ماژول در لوپ بوت گیر کرده باشد.

سریال مانیتور را باز گذاشته اید متن های مربوط به ریست را به شما نمایش میدهد یا خیر؟؟

بهتر می باشد ماژول را با یک باتری لیتومی راه اندازی بنمایید. (نیازی به تغذیه جدا نیست)

داخل سریال مانیتور نیز AT+CSQ , AT+CREG چیز هایی هست که باید بررسی بنمایید

همچنین بعد از روشن شدن یکبار دستور

AT+CFUN=0

سپس

AT+CFUN=1

را ارسال بنمایید و منتظر جواب باشید. (این دستور ماژول را خاموش و سپس روشن میکند)

در زمان روشن شدن جواب هایی که می آید اگر سیمکارت شناسایی نشود یعنی پایه های مربوط به خشاب سیمکارت به درستی وصل نشده است و نیاز است هویه بشود.

اگر این مرحله اوکی بود باید دستور های مربوط به اسکن آنتن ها را انجام بدهید تا ببینید آنتن شناسایی میشود یا خیر.

حتما آنتن را بر روی برد نصب بنمایید

حتما از سیمکارت هایی که 2G هستند برای تست استفاده بنمایید (ایرانسل و همراه اول - بعضی از سیم کارت های جدید همراه اول 2G را ساپورت نمیکنند)

دمت گرم دو تا خازن 1000گذاشتم بهتر شد. تقریباً اوکی هست ولی اولش که روشن میشه بازم نوسان داره ولی بعدش ثابت میشه.

پس حتما سراغ باتری برو

طبق تجربه یه مدت این طوری کار میکنه و جواب هست بعدش با همین هم دیگه جواب نمیده

اگر میخواهی همیشه توی برق داشته باشیش یه ماژول TP4056 که شارژر باتری هست رو به عنوان ورودی بده که هم باتری رو شارژ بکنه هم به سیستم از پشت برق برسونه.

از اون طرف پایه rest و boot ماژول سیمکارت رو بکش بیرون بده به میکروت این طوری میتونی خاموش و روشن بکنی (البته فکر کنم sim800 اینو نکشیده بیرون)

جاش میتونی یه ماسفت نوع p مثل 360p توی مسیر بین باتری و ماژول سیمکارت بذاری و پایه گیت اش رو هم با یه مقاومت به سمت باتری بدی.

این طوری وقتی سیگنالی به این گیت ندی (یعنی آردوینو یا ESP ات این پایه رو LOW نکرده باشن) ارتباط بین باتری و سیم همیشه قطع هست و همین که LOW بشه ارتباط وصل میشه و کار تموم هست.

اینم یادت باشه برای این پایه گیت 2 تا مقاومت بذار یکی که به مثبت باتری رفته و اون یکی هم به پایه میکرو تا جلو روشن شدن الکی رو بگیری (بهتر هست که از یه ترانزیستور npn مثل s8050 هم برای ارتباط بین میکرو و همین پایه گیت بذاری که 100 جلو شار باتری به میکرو هم میگیری