سلام. من ماژول rxb35 رو طبق اتصالاتی که تو توضیحاتش هست وصل میکنم به آردیوینو ولی هیچ سیگنالی از ماژول دریافت نمیکنم. یعنی نه ریموت رو میخونه نه ماژول سیگنال میفرسته که وصل هست یا نه. لطفا راهنماییم کنین
با سلام
ماژول RXB35 یک ماژول RF گیرنده فرکانس 433 می باشد.
یعنی فقط دیتا از سمت ریموت های این فرکانس را میخواند. و با فرکانس های دیگر کار نمیکند.
آموزش راهاندازی ماژول گیرنده بی سیم RXB35 با استفاده از آردوینو را میتوانید از این بخش مطلعه بنمایید.
از کتابخانه معرفی شده استفاده بنمایید دیتا را دریافت خواهید کرد.
نکته مهم: در برد های آردوینو Nano,Uno فقط از پایه 2 و 3 میتوانید استفاده بکنید برای این موضوع.
اگر از برد های دیگری دارید استفاده میکنید بررسی بنمایید که پایه های interrupt برد مربوطه شما چه چیزی می باشد. چون ترتیب شماره های پایه interrupt با اسم پین متفاوت می باشد. دقیقا در کد نیز این موضوع اشاره شده است.
mySwitch.enableReceive(0); // Receiver on interrupt 0 => that is pin #2
نکته دیگر: ریموت های خودرویی یا ریموت های قفل گذاری شده پروتکل خاص با این ماژول کار نمیکنند. ریموت های پارکینگ اکثرا با این ماژول ها سازگار هستند.
ریموت های سازگار با این برد:
ریموت بلوتوثی قلمی 433/315 مگاهرتز
ریموت 4 کانال کدفیکس قهوه ای - 315MHz/433MHz
ماژول های سازگار با این برد:
ماژول فرستنده وایرلس H34S - فرکانس 315MHz / 433MHz
ماژول فرستنده وایرلس H34A - فرکانس 315MHz و 433MHz
من اتصالاتش رو دقیقا مثل توضیحات وصل میکنم ولی کلا از ماژول ارتباط نمیگیره. یعنی مشکل این نیست که ریموت رو نمیخونه مشکل اینه که کلا با ماژول ارتباط برقرار نیست
برای این موضوع با ریموت های دیگر نیز بررسی بنمایید. شاید ریموت شما از باند فرکانسی خاصی استفاده میکند.