عدم کار کردن nfc

سلام وقت بخیر

علت اینکه من ماژول ساعت(RTC ) و اولد رو به آردبنو نانو اضافه میکنم NFC کار نمیکنه چیه؟ البته با کارت هایی که همراهش خریدم ولی با کارت باشگاهی کار میکنه

با سلام

یک مقدار سوال شما ایهام دارد.

الان وقتی ماژول RTC,OLED را وصل میکنید ماژول NRF شما کامل از کار می افتد؟؟

یعنی کارتی که همراه محصول نیز ارسال میشود دیگر کار نمیکند؟؟ و وقتی RTC , OLED را قطع میکنید کار میکند؟؟

یا مشکل شما این می باشد که کارت همراه محصول کار میکند ولی کارت هایی (کارت باشگاه) که دارید کار نمیکند؟؟

دقیقا وقتی RTC و OLED وصل میکنم NFC خیلی سخت کار می‌کنه یعنی ۵ دقیقه نگه دارم تازه می‌شناسه

با سلام

فکر میکنم متوجه مشکل شما شدم.

مشکل شما در زمینه عدم هماهنگ سازی برنامه های شما می باشد.

ببینید ماژول های OLED , RTC لود کاری زیادی از برنامه شما دارد میگیرد و از این رو دچار اختلال میشود.

این چند راهکار را انجام بدهید سرعت کار شما خیلی بهتر میشود.

اگر دقت بنمایید بر روی برد RC522 یک پایه به اسم IRQ وجود دارد. این پایه مربوط به وقفه می باشد. (به صورت نرم افزاری ابتدا باید دستور فعال سازی را به ماژول RC522 بدهید)

سپس داخل کد اصلی خود یک وقفه ایجاد میکنید که دستور خواندن کارت را آنجا هندل میکند.

لحظه ای که کارت توسط ماژول RC522 خوانده بشود این پایه تغییر وضعیت میدهد و به میکرو اطلاع میدهد که کارتی خوانده شده است و دیگر نیاز نیست با کد به صورت مداوم بررسی بکنید که کارت خوانده شده است یا خیر.

در همان لحظه برنامه جا های دیگر قطع میشود و کارت خوانده میشود و پس از خواندن کارت به سراغ بقیه برنامه میرویم

همچنین از کتابخانه هایی مانند Timmer که برای مدیریت زمان بدی میکرو هستند باید استفاده بنمایید. تا به صورت یکسره دستور های رفرش OLED , RTC انجام نشود و زمان بندی شده اجرا بشوند. برای مثال نیازی نیست هر 1ms صفحه رفرش بشود کافی است هر 1s رفرش بشود. برای همین لود اضافی را از روی میکرو خود برمیدارید.