سلام از چه برد بوردی می توان برای برد esp32 wroom 32 d استفاده کرد که بتوانم از دو طرف به آن سیم وصل کنم؟
در حال حاضر وقتی برد را بر روی برد بورد قرار می دهم کل عرض برد را گرفته و تنها یک ردیف سوراخ در یک طرف برد باقی می ماند.
سپاس
سلام از چه برد بوردی می توان برای برد esp32 wroom 32 d استفاده کرد که بتوانم از دو طرف به آن سیم وصل کنم؟
در حال حاضر وقتی برد را بر روی برد بورد قرار می دهم کل عرض برد را گرفته و تنها یک ردیف سوراخ در یک طرف برد باقی می ماند.
سپاس
با سلام
منظور شما از فیکس کردن چه چیزی می باشد. بیشتر توضیح میدهید
همچنین مدل ESP که میخواهید استفاده کنید را نیز مشخص میکنید.
با ویرایش سوال می توانید این موارد را اضافه کنید.
ویرایش اول:
متوجه منظور شما شدم.
متأسفانه این مشکل در تمامی مدل های EPS هست. تنها راهکاری که می توانم به شما پیشنهاد بدهم این می باشد که 2 عدد برد بورد معمولی را در کنار هم قرار بدهید (2 عدد گوشواره دارد که داخل یکدیگر میروند)
در این شرایط ESP را در وسط محل اتصال قرار بدهید و می توانید از 3 ریل از پین در 2 طرف برد استفاده کنید.
سلام از چه برد بوردی می توان برای بورد esp32 wroom 32 d استفاده کرد که بتوانم از دو طرف به آن سیم وصل کنم؟
سپاس
یک سری بورد با عنوان esp32 expansion board هست که در سایت های خارجی بفروش می رسد که ظاهرا برای بردهای esp32 طراحی شده من در سایت های ایرانی پیدا نکردم.
می خواستم بدونم امکانش هست کافه ربات تعدادی از این بردها رو وارد کنه؟
درخواست های واردات را باید به شماره تلگرام پایین سایت بدهید (بخش بازرگانی)