سلام و ارادت
بنده قصد دارم یک پروژه را که با برد ESP32 ساخته شده و از بلوتوث بی ال ای برد بهره می گیرد و متصل به دو سنسور اثر هال هست را با استفاده از یک باتری لیتومی 3.7 ولتی برق رسانی کنم. لازم به ذکر است می خواهم با ولتاژ 5 ولت برق رسانی کنم بنابراین نیاز به یک ماژول شارژ باتری لیتومی و یک ماژول رگولاتور دی سی به دی سی افزاینده دارم .
با توجه به اینکه می خواهم ولتاژ 3.7 (4.2 در حالت فول شارژ باتری) را به 5 ولت 1 یا 2 آمپری تبدیل کنم چه ماژول هایی پیشنهاد می کنید که هم صرفا در همین رنج ولتاژ کار کنند که مقرون به صرفه باشد هم کارایی خوبی داشته باشد.
لازم به ذکر است باتری هم 1 یا 2 آمپر خواهد بود.
شایان ذکر است کاربر دستگاه را شارژ می کند و شروع به استفاده می کند تا زمانی که شارژ باتری تمام شود. و دوباره دستگاه را شارژ می کند و در زمان استفاده از دستگاه نیازی به اتصال به شارژر ندارد.
ضمنا این را هم در نظر داشته باشید که می خواهم وضعیت مقدار شارژ باتری را هم بر روی اپ اندرویدی نمایش دهم بنابراین باید دسترسی آسان به پایه های باتری بر روی ماژول شارژ داشته باشم.
لطفا یک ماژول شارژ باتری لیتومی
یک ماژول رگولاتور
و یک باتری مناسب پیشنهاد بدهید.
ارادتمندم
با سلام
این موضوع را یک بار با عنوان دیگری مطرح کرده بودید. “برق رسانی به برد esp32 با استفاده از باتری لیتیومی”
با توجه به همان توضیحات آن بخش میتوانید پیش بروید.
در مورد اندازه گیری ولتاژ باتری که بخواهید در اپ مشاهده بنمایید. دو روش وجود دارد.
با استفاده از یک تقسیم ولتاژ بازه 4.2 الی 3 را به 1.5 الی 2.1 تبدیل میکند که ESP میتواند مستقیم اندازه گیری بکند. (حتما در کنار مقاومت سمت زمین یک عدد دیود زنر 3 ولتی نیز قرار بدهید که اگر نوسانی ایجاد شد این تقسیم مقاومتی ولتاژ بالاتر از 3 نرود. همچنین از اهم های بالا در حدود 100 کیلو استفاده بنمایید)
این روش یک مشکل دارد. عدد نمایش داده شده همش بالا هست و یک باره سریع خالی میشود (مثلا 1 ساعت بالای 70 درصد هست و 20 دقیقه ای تا 0 میرود.)
روش دوم محسابه آمپر استفاده شده. این روش دقیق میباشد. برای این روش باید از مانیتورینگ های باتری استفاده بنمایید. مانند:
که قیمت بالایی دارند ولی دقیقا ولتاژ را به شما میدهند.
ممنون از وقتی که لحاظ فرمودین
اگر بخواهم برق رسانی را از طریق پین های 3.3 ولت برد با استفاده از باتری 3.7 ولت لیتیومی انجام دهم
چه رگولاتر و چه ماژول شارژی پیشنهاد می کنید؟ حداقل آمپر باتری چقدر باید باشد؟
و آیا در صورت برق رسانی از طریق پین 3.3 ولت بوتوث پایدار خواهد بود؟
ارادتمندم