با سلام بنده یک سوالی داشتم
اینکه شما تو بخش پرسش و پاسخ نوشتید این برد همراه با پین هدره
و من فهمیدم که باید خودمون پین هدر رو لحیم کنیم نمیشه من خودم یه مبلغی بدم و خودتون به طور اصولی لحیم شده برام ارسال کنید؟اخه من کار با لحیمم خوبه ولی در حدی که بتونم یه همچین بردی رو اونم با این ظرافت لحیم کنم
با سلام
همراه این محصول پین هدر ارسال میشود ولی هویه نشده.
در صورتی که در تعداد محدود (1-2 عدد) نیاز داشته باشید میتوانید در زمان ثبت سفارش گزینه تحویل حضوری را بزنید و با هماهنگی بخش فروش درخواست هویه شدن این محصول را اعلام بفرمایید. پس از تحویل محصول به دفتر محصول مورد نظر هویه کاری میشود و آماده ارسال برای شما میشود.
در این مرحله میتوانید به صورت حضوری برای دریافت محصول تشریف بیاورید یا از طریق چاپار به صورت پسکرایه برای شما ارسال بشود.
به نظرتون لحیم کردنش سخته؟
راحت ترین راه برای هویه کاری این می باشد که پین هدر ها را درون برد برد یا برد هزار سوراخ قرار بدهید و ماژول را داخل سوراخ های پین هدر بکنید و شروع به هویه کاری بکنید. مرتب و بدون هیچ دردسری هویه میشوند.
یک نکته برای بهتر شدن هویه کاری قبل از شروع کار با یک وسیله نازک مقداری روغن هویه را بر روی سوراخ ها بکشید به صورت که یک مقدار کمی داخل سوراخ ها برود و با دستمال کاغذ مقدار های اضافی را پاک بنمایید. سپس پین ها را شروع به هویه بکنید. این طوری کیفیت هویه کاری شما بیشتر میشود.