ماژول امپلی فایر 2در 80 وات xh-m567

سلام من این ماژول رو خریدم اداپتور سوییچینگ ۱۲ ولت ۳.۵ امپر با کیفیت بهش وصل کردم ولی ماژول میره رو حالت بی صدا  و هرچی پایه های ورودی صوت رو لمس میکنم هیچ صدای تغ تغی از بلندگو ها نمیاد هر اداپتوری وصل کردم این مشکل بود من ۵ تا این ماژول رو خریدم همشون همین مشکل رو دارن هربار تغذیشو قطع و دوباره وصل میکنم از ۱۰ بار ۹ بار صدایی ندارم یه بار شانسی صدا دارم و از چندین مدل تغذیه استفاده کردم بازم مشکلم اینه که ماژول میره رو حالت بی صدا در ضمن به ورودی ماژول امپلی فایر  یه ماژول فلش خور بلوتوث دار وصل کردم همه چیز سالمه فقط امپلی فایرم پیره رو حالت mute لطفا راهنمایی کنین ممنونم.

با سلام

تعدادی از این ماژول ها بررسی شد از ولتاژ 5 تا 18 ولت تست شد و چندین بار خاموش و روشن شد ولی این موضوع مشاهده نشد و در تمامی حالت ها به درستی صدا در خروجی موجود بود.

همچنین با توجه به دیتاشیت پایه 12 مربوط به MUTE می باشد که به پایه های AM0, AM1, AM2 اتصال کوتاه شده اند و با استفاده از یک مقاومت 120 اهم به زمین رفته اند. (البته با تست های مولتی متری که انجام دادم این اتصال این پایه به زمین شرت بوده است)

باز هم میتوانید با مولتی متر تست بنمایید ولتاژ این پایه چقدر می باشد. در صورتی که ولتاژ بر روی این پایه بود بررسی بنمایید دلیلش چه چیزی می باشد که برای شما وارد حالت MUTE میشود

شاید مربوط به پایه SDZ نیز باشد. (این پایه باید HIGH باشد)