ماژول نمایشگر 1.8 اینچی TFT دارای ارتباط SPI و درایور ST7735R با esp32s3 راه اندازی کردم کم نوره خیلی تاریکه باید بری جلو ی جلو تا ببینی چی نوشته به اردینو uno هم بدونه پول دان وصل کردم برفک بود ولی مشکل اصلیم esp32s3 هست چون پروژم با اونه
با سلام
این نمایشگر زمانی که با آردوینو یا میکروکنترلر هایی که 5 ولت هستند باید مقاومت هایی که در آموزش آمده است استفاده بشوند. در غیر این صورت برفک یا عدم نمایش خواهید داشت. چون این نمایشگر فقط با 3.3 ولت کار میکند و نه ولتاژ دیگری.
در مورد ESP32S3 این میکرو تا حدودی جدید هست و برای راه اندازی اکثرا دچار چالش خواهید بود. از کتابخانه TFT_eSPI برای راه اندازی استفاده بنمایید. همچنین در بخش Issue خود کتابخانه اگر راهکاری باشد که مشکل را حل بکند توضیح داده شده است.
همچنین پایه مربوط به بکلایت را نیز بررسی بنمایید. این پایه بسته به مدل امکان دارد نیاز باشد از بیرون HIGH یا LOW بشود.
ببنید کار می کنه ولی کم نور میشه موقعی که کتاب خونه شروع می کنه به رسم تصاویر متن شکل و… بدونه مقاومت کار می کنه ولی اصل مشکل کم نور بودنه و کتاب خونه TFT_eSPI کار نمی کنه یا حداقل نتونستم کا کنم با هاش ولی با Adafruit_ST7735 کم نور کار می کنه