مشکل اردینو نانو

من یه سری تجهیزات گرفتم ازتون

2 تا اردینو نانو گرفتم

هر دو کار نمیکنه

دادم پین هدر نصب کنن

یکیش یه دیود CA7d کلا نداره و دستگاه روشن نمیشه

یکیش هم روشن میشه اما چیزی روش اپلود نمیشه

چه کنم

با سلام

مورد اول در صورتی که قطعه ای بر روی برد نمی باشد و در زمان یک هفته تست محصول می باشد می توانید با درخواست دادن در بخش درخواست مرجوعی در اکانت خود آن را مطرح کنید و مورد بررسی قرار میگیرد.

مورد دوم نیز در زمان آپلود بر روی برد های Arduino Nano حتما توجه داشته باشید که در بعضی از سری ها از Old Bootloader استفاده شده است و از بخش Tools->Processor این مورد را حتما انتخاب کنید.

باز هم تاکید میکنم این موضوع در بعضی از برد ها می باشد (حدودا 60% موارد به این صورت می باشد) و سایر برد ها نیازی به این کار نمی باشد و با انجام این کار آن برد ها پروگرام نمی شوند.

در صورتی که همچنان برد شما پروگرام نشد مواردی همچون درایور usb-ttl مربوط به برد که CH340 می باشد یا FTDI را حتما بر روی سیستم خود نصب کرده باشید و شماره پورت را از Device Manager خود مورد بررسی قرار بدهید تا به پورت درست درخواست بدهید.

در صورتی که باز هم این کار ها به نتیجه نرسید می توانید از بخش درخواست مرجوعی جهت بررسی محصول اقدام بنمایید.

حتما قبل از ارسال محصول درخواست خود را در بخش درخواست مرجوعی ثبت کرده و پس از تایید همکارانم اقدام به ارسال محصول بنمایید.