سلام و ارادت خدمت سروران بزرگوار
بنده با استفاده از برد ESP32 WROOM 32 و دو ماژول مگنتومتر دستگاهی ساخته ام که آن را از طریق پین های V5 و GND به پورت USB وصل کرده ام.
قاعدتا می تواند با طیف وسیعی از منابع تغذیه مانند شارژرهای گوشی یا پاوربانک ها کار کند. ولی می خواهم در دفترچه راهنمای دستگاه به کاربران بگویم که دقیقا شارژر گوشی یا پاوربانکشان دارای چه ولتاژ یا آمپراژی باشد تا برد دستگاه آسیب نبیند یا حرارت زیاد تولید نکند. چون گارانتی دستگاه را منوط به استفاده از منبع تغذیه مناسب کرده ام و چنانچه کاربر از ولتاژهای بالا استفاده کند و برد بسوزد دستگاه از گارانتی خارج می شود لذا باید مشخصات منبع تغذیه مناسب را در دفترچه راهنما قید کنم
لذا ممنون می شوم اگر رنج اپتیمال ولتاژ و آمپراژ را بفرمایید
متشکرم
با سلام
در مرحله اول سنسور های مگنت اکثرا 3.3 ولت کار میکنند و میتوانید از پورت 3.3 استفاده بکنید. مگر اینکه نسخه های خاصی باشد که 5 ولت بخواهد.
در مرحله دوم. مهم نیست از چه شارژر یا پاوربانکی دارن استفاده میکنن چون برای اینکه شارژر ها و پاوربانک های فست شارژ تا زمانی که بهشون دستور ولتاژ بالاتر را ندهید به شما ولتاژ بیشتر از 5 ولت نمیدهند.
در زمینه جریان نیز حداکثر جریان کشی خود برد ESP 0.5 آمپر آن هم در زمانی که WiFi , BT هر دو فعال باشند هست. اکثرا سنسور ها نیز جریان کشی پایینی دارند. باز بد نیست بررسی بکنید ولی فکر نمیکنم بیشتر از 1 آمپر بشود. از این رو تمام شارژر ها حداقل 5 ولت 1 آمپر را میتوانند تولید کنند. و جریان های بالاتر در سیستم شما تاثیری ندارد.
اگر نگران این موضوع هستید که کار های خلاقانه انجام بدهند و چیزی را بسوزونن.
میتوانید یک مدار محافظ در ورودی طراحی بکنید.
به این صورت که لاین پاور که در ورودی می آید را به یک فیوز 1 آمپر مجهز بکنید سپس پس از این فیوز یک دیود TVS با کد SMBJ5.0 قرار بدهید که در صورتی که ولتاژ بالاتر از 6.5 ولت برود خروجی شما را محدود بکنید و این محدود کردن اگر یک مقدار طولانی بشود فیوز قرار داده شده میسوزد. (در زمان تهیه این محصول توجه داشته باشید که 2 نسخه دارد DC , AC شما نیاز به DC دارید)
البته این مورد را نیز در نظر داشته باشید اگر سنسور های شما نیز 3.3 ولت بودن و با قرار دادن سنسور ها بعد از رگوراتور AMS1117 که اکثرا بر روی ESP ها استفاده میشود ولتاژ ورودی شما به جای 5 میشود بازه 4.4 ولت الی 9 ولت که احتمال خرابی شما را خیلی کاهش میدهد.
ممنون بابت وقتی که گذاشتین
برای نسخه های بعدی دستگاه قصد دارم از باتری های قابل شارژ لیتیومی استفاده کنم . لطفا بفرمایید آیا استفاده از یک باتری 3.7 ولت و یک ماژول شارژ و دشارژ که خروجی 5 ولت بدهد کفایت می کند یا اینکه باید 2 باتری استفاده شود؟ با توجه به فضای کوچک پروژه اگر با یک باتری بشود که خیلی خوب است. نکته ای که وجود داره این هست که می خواهم بجای برق رسانی از طریق پین از میکرو یو اس بی برد استفاده کنم. در این حالت باید از بوستر 5 ولت استفاده کنم یا ماژول های شارژ و دشارژ مناسب است؟