موتور کوادکوپتر مدل ۱۵۰۳

سلام

یکی از موتورهای کوادکوپتر، یکی دو ثانیه می‌چرخد بعد می ایسته. مشکل از موتوره؟

ممنون

با سلام

در مرحله اول لطفا کد دقیق مدل را اعلام بفرمایید.

سپس این موضوع به چند تا چیز برمیگردد. اما در 90 درصد مواقع مربوط به درایور (اسپید کنترل) می باشد. میتوانید یکی از درایور ها را با درایور این موتور برعکس بکنید تا مطمئن بشوید مشکل از درایور هست یا خود موتور.

همچنین سیگنالی که از کنترلر می آید را نیز بررسی بنمایید که ارسال میشود یا قطع میشود. برای تست این موضوع نیز میتوانید از یک آردوینو یا ESP برای ساخت سیگنال PWM استفاده بنمایید.

1 پسندیده

مدل موتور: brushless 1503

بعضی وقت ها موتور فقط ویبره میزنه و استوپ میشه.

بر روی کواد هست؟؟ یا تک موتور تهیه کرده اید؟؟

سیگنالی که بهش دارید میدید به چه صورت می باشد؟؟ یعنی از چه بردی دارد تولید میشود؟؟

1 پسندیده

برروی کواد هست.روی دفترچه‌ اش نوشته بود مدل موتور…

برد ش هم نمیدونم:

خوب در این شرایط همون پیامی که بالاتر خدمتتون عرض کردم

جای این موتور را عوض بکنید. (یعنی 3 رشته سیم اصلی موتور را با یک موتور دیگر عوض بکنید) اگر موتور کار کرد موتور سالم هست و درایور دچار مشکل شده است.

و برای تست دقیق تر شما نیاز دارید یه اسپید کنترل با برد آردوینو یا ESP تهیه بکنید و به موتور خود بدهید تا موتور را دقیقا زیر آزمایش ببرید.

اگر از الکترونیک سر در میارید باید برد اصلی را باز بکنید و اقدام به بررسی ترانزیستور های قدرت و سیگنال هایی که به بخش درایور می آید بکنید تا مشکل را پیدا کنید و حل کنید

اگر الکترونیک کار نیستید پیشنهاد میکنم به یک تعمیرکار بدهید، کار کمی تخصصی هست و با تجهیزات باید مورد بررسی قرار بگیرد.

1 پسندیده

اگه موتوری که ویبره میزنه رو به درایور سالم وصل کنم ،درایور سالم آسیب نمیبینه؟

اگه درایوری که احتمالا خرابه به موتور سالم وصل کنم،موتور سالم آسیب نمیبینه؟