وایرینگ ماژول مبدل ولتاژ به 4 تا 20 میلی امپر

با سلام من ماژول مبدل ولتاژ به 4 تا 20 میلی امپر را خرید کردم 2 تا ورودی و یک out و یک vcc و یک Gnd در خروجی دارد و عدد هم مولتی ترن می خواهم توسط این ماژول استفاده کنم و مانند یک ترانس دیوسر که مبدل فشار هوا به آمپر است عمل کند وایرینگ این ماژول و وصل آن به Analog in پی ال سی را لطفا برایم بفرستید در زمن سر راه out این ماژول لازم است از پتانسیومتر استفاده کنم تا فشار را روی دیسپلی پی ال سی تنظیم کنم یا با همین مولتی ترنهای روی ماژول کافی است برای تنظیم فشار 

با سلام

در زمینه PLC ها این 2 محصول موجود می باشد. لطف میکنید مشخص کنید که کدام محصول را تهیه کرده اید؟؟

ماژول مبدل ولتاژ 0-10 ولت به PWM

ماژول مبدل PWM به ولتاژ 10-0 ولت

مبدل جریان به ولتاژ برای سیستم های PLC

ماژول مبدل جریان به ولتاژ XY-IT0V

ماژولی در زمینه تبدیل ولتاژ به جریان داخل سایت موجود نمی باشد. اگر لینک محصول را ارسال بنمایید ممنون میشوم.

همچنین متوجه منظور شما نشدم با ویرایش سوال دقیق تر توضیح میدهید چه کاری را میخواهید انجام بدهید.

ویرایش اول:

نقشه سیم کشی برای گول زدن سیستم های PLC که بتوانید 4 تا 20 میلی آمپر را برایش بسازید به این صورت می باشد.

به جای این قطعه آبی رنگ جایی هست که شما به PLC خود وصل میکنید
یک عدد مقاومت متغییر 5 کیلو به همراه یک مقاومت ثابت 1 کیلو باید قرار بدهید. دقیقا در 24 ولت مشابه نمودار دقت بنمایید بین 4 الی 20 میلی آمپر نوسان خواهید داشت

سلام مهندس فکر کنم همون مبدل ولتاژ گرفتم برای تولید 4 تا 20 میلی گفتید چکار کنم من 3 تا ولتاژ توی جعبه شبیه سازم دارم
5 ولت 12ولت و 24 ولت با 5 ولت اگه بشه 4 تا 20 میلی آمپر تولید کنم آکی هست الان پوت 50 کیلو هم نصب دارم مقاومت هم دارم سایزهای مختلف وایرینگ چه شکلی میشه با سپاس

سلام مهندس رفتم دیدم این ماژول را احتمالا شما نداشتید از جایی دیگر تهیه کرده بودم و درست است مبدل ولتاژ به جریان است و تست هم کردم با یک مولتی متر که رنج میلی آمپر داشت مهندس جان طرح خودتون برای ساخت 4 تا 20 میلی آمپر از ولتاژ را می فرستید؟ با سپاس ترجیحا ورودی 5 ولت باشد

برای تغییر به 5 ولت باید نصبت بگیرید، حدودا تقسیم بر 5 باید بکنید تمامی قطعات را.