سلام دوستان گرامی
یک شیلد تاچ اسکرین TFT 3.5 اینچی لمسی دارم ، نو خریدم ، روی آردوینو 2560 تست کردم بعضی دکمه های که تعریف کرده بودم کار نمی کرد ، تانواع مدل های برنامه نویسی رو تست کردم ، گاهی هیچ پاسخی روی سریال مانیتور ندارم ، درایور RM68140 و دو تا چیپ S245TC روشه ، هر کتابخانه ای که دستم رسده نصب کردم ولی مشکل کماکان باقیست ، هیچ دیتا شیتی هم ازش ندارم ، پایه ها درست روی آردوینو سوار شدن ، با اونو هم امتحان کردم نتایج مشابه هستن ، قلق خاصی داره ؟ کسی می تونه راهنمایی ام کنه ؟ هزینه اش هم در خدمتم
با سلام
در مرحله اول فکر میکنم شما از این مدل نمایشگر تهیه کرده اید. ماژول نمایشگر 3.5 اینچ TFT لمسی تمام رنگ مناسب برای بردهای آردوینو
در صورتی که مدل دیگری دارید ممنون میشوم با ویرایش سوال خود لینک محصول مورد نظر خود را قرار بدهید. (از این لینک میتوانید انواع نمایشگر ها را پیدا بنمایید)
با فرض اینکه نمایشگر درستی را پیدا کرده ام. آموزش راه اندازی این نمایشگر در سایت آمده است و همچنین نوع تاچ این محصول از سری مقاومتی می باشد و با کتابخانه Adafruit TouchScreen باید راه اندازی بنمایید. برای این موضوع پیشنهاد میکنم آموزش مربوط به نسخه 2.4 را مطالعه بنمایید. یک کتابخانه کامل می باشد و با تغییر مدل نمایشگر برای نسخه شما میشود.
آموزش راه اندازی شیلد نمایشگر TFT لمسی 2.4 اینچ با آردوینو
آموزش راهاندازی شیلد نمایشگر 3.5 اینچ لمسی تمام رنگ TFT با آردوینو