با سلام .
چطور میشه دو موتور رو با گیرنده رادیویی ۴کانال کد لرن کنترل جهت کرد .
یعنی تبدیل یک موتور به چپگرد و راست گرد با رله . در این سوال من دوتا موتور dcرو میخوام با این گیرنده برای کنترل پنل خورشیدی به کار ببرم یکی چرخش عمودی .یکی افقی . مدار هایی هستن تو آپارات .اما هیچ کدوم رو نمیشه روشون دیود هرزگرد گذاشت
گیرنده رادیویی ۴تا رله داره تنها محصولی که دقیقا ما ماژول من یکی بود رو صرفا برای دیدن ماژول آوردم .لینک زیر.
با سلام
اگر کنترل سرعت نمیخواهید داشته باشید
همین راه ۴ کانال که خودتان گذاشته اید کار را انجام میدهد و فقط نحوه وصل کردن به این صورت هست که هر ۲ راه برای یک موتور می باشد که با سیم کشی خاص میتوانید راست و چپ بکنید
اما اگر کنترل سرعت میخواهید پیشنهاد میکنم از میکروکنترلر استفاده بکنید و درایور موتور چون اگر بخواهید خارج از این سیستم پیش بروید هزینه لوازمی که تهیه میکنید بیشتر خواهد شد
با سلام .هدف اتفاقا سیم کشی خاص هست که با این ۴ رله بشه بین اون ها چپ گرد و راست گرد راه اندازی کرد .
خوب در این صورت نقشه را خدمت شما توضیح میدهم.
هر رله دارای این پایه ها در خروجی هستند COM/NC/NO
پایه COM دو عدد از رله ها را به 2 سر موتور وصل میکنید.
حال پایه های NC هر 2 رله را به GND وصل بکنید و هر 2 پایه NO را نیز به VCC یا تغذیه خود وصل میکنید
در این شرایط وقتی هیچ کدام از رله ها فعال نشده باشد بر روی دو سر موتور شما GND دارید و با کلید زنی هر کدام از رله ها آن سمتی که رله اش عوض شده است VCC می افتد و جهت چرخش موتور به آن سمت میشود.
همین موضوع را برای دو رله و موتور دیگر میتوانید استفاده بکنید.