RFID wiegand support

باسلام،
من یک کنترلر دارم که از پروتکل wiegand پشتیبانی میکنه 
 RFID readers
 with Wiegand-26/34/37/40/42/58 interfaces can be connected to the controller to obtain
 RFID keys. The device locally stores up to 10,000 keys and a log of 50,000 events.
The maximum load current on the 12V output contacts of the Wiegand 1 and Wiegand 2
 interfaces must not exceed 50 mA.
یک ماژول میخوام که به این کنترلر وصل کنم به همراه تگ و اداپتور (در صورت نیاز)و کابل های اتصال
لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید.( یک مدل در سایت دیدم https://thecaferobot.com/store/em4100-rfid-reader-uart-125khz
با تشکر

سلام . بی زحمت تصویری از کنترلرتون ارسال می کنید . با تشکر https://ettop.ir/

هم چنین لینکی که برای ماژول rfid فرستادید از پروتکل Wiegand پشتیبانی می کنه فقط برای اتصال نیاز هست از مطابقت تغذیه اطمینان حاصل نمایید . 

نکته مهم درباره‌ٔ محدودیت جریان در اتصال ۱۲ ولت کنترلر شما
شما نوشتید «حداکثر جریان بار روی خروجی 12V مربوط به Wiegand 1 و 2 نباید از 50 mA بیشتر شود». یعنی اگر می‌خواهید از همان خروجی ۱۲ ولت کنترلر برای تغذیه خواننده استفاده کنید، مطمئن شوید که خواننده از آن ورودی کمتر از 50 mA می‌کشد — وگرنه کنترلر ممکن است آسیب ببیند یا خروجی قطع شود. بسیاری از ماژول‌های کوچک EM4100 / RDM6300 از 5V تغذیه می‌خواهند و جریان کاری‌شان زیر 50 mA است (مثلاً ~40 mA در مشخصات برخی مودل‌ها)، ولی توجه کنید که اگر خواننده‌ای نیاز به 5V دارد و شما بخواهید آن را از 12V کنترلر تغذیه کنید، باید مبدل 12→5V مناسب استفاده کنید. همیشه مشخصات تغذیه خواننده را با دقت چک کنید.

با سلام

این نسخه ای که انتخاب کرده اید نسخه سریال این محصول می باشد. در صورتی که نسخه wiegand این محصول را میخواهید میتوانید به بخش بازرگانی اعلام بفرمایید تا برای شما آن نسخه را وارد بنماییم.

همچنین از محصول ماژول ریدر RFID دارای فرکانس 125 کیلوهرتز استفاده بنمایید که از این پروتکل پشتیبانی بکند.

برای خرید تگ ها نیز میتوانید از محصول های 

تگ RFID سر کلیدی IC key - فرکانس 125KHz

کارت RFID دارای فرکانس ID Card ) 125KHz )

تگ RFID سرکلیدی با قابلیت پشتیبانی همزمان از فرکانس های 125KHz / 13.56MHz

استفاده بنمایید.

همچنین چون سیستم شما 12 ولت هست میتوانید از یک رگوراتور کاهنده برای تبدیل 12 ولت به 5 ولت استفاده بنمایید.

مانند: ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده 5 آمپر Mini560 نسخه 5 ولت

ماژول تغذیه USB کاهنده DC به DC از 6V-24V به 5V 3A