بالا و پایین کردن کرکره برقی با آردینو

6 ماه قبل
225 بازدید

0

سلام. ببخشید من میخوام کرکره برقی پارکینگمون رو به آردینو وصل کنم که با پیامک بتونیم کرکره رو بالا و پایین کنیم، مشکلی در بحث آردینو و sim800  ندارم فقط نمیدونم کرکره برقی رو چطور باید به رله ای که از پیامک و آردینو فرمان میگیره وصل کنم که با یک فرمان بره بالا و با یک فرمان بیاد پایین، لطف در این زمینه راهنماییم کنید.

ویرایش اول:

با استفاده از آموزشی که در سایت کافه ربات با لینک زیر بود کد ریموت رو با گیرنده خوندم که ۷۹xxxx۵ بود، این کد رو در برنامه فرستنده به صورت باینری وارد کردم، و گیرنده رو سریال مانیتور کد من ریموت رو به صورت دسیمال نسون میده، تا اینجا درسته؟

اول یک سوال د اینکه چرا تو این برنامه آموزشی اینقدر کد را با مبناهای مختلف تکرار کرده؟ من فقط باینری وارد کردم طوریه؟‌سریال مانیتورم داره کد ریموتم رو نشون میده.

اما مشکلی که دارم اینه کد باینری رو گذاشتم با پیامک فرستنده ارسال میکنه اما وقتی پیامک مورد نظر رو ارسال میکنم چهار بار گیرنده پشت سر هم کد ارسالی فرستنده رو میگیره درصورتی که من هیجا نگفتم و فقط یکبار کد در برنامه من ارسال میشه، تاخیر هم گذاشتم اما مشکل حل نشد، اما با ریموت یکبار که فشار میدم فقط یکبار تو سریال مانیتور میخونه، چطوری این مشکل را حل کنم؟ اینطوری در دچار مشکل میشه ممکنه گیر کنه!

کد بخش ارسال پیامک اینطوریه:

if (inputString.indexOf("DARB") > 0){

mySwitch.send("11110xxxxxxxxxxxx00000001");

delay(1500);

}
19 اردیبهشت 03 در 08:58
راحله
1

افزودن دیدگاه

2 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

طبق کرکره برقی که دارم عرض میکنم.

کرکره برقی ها 3 عدد رله دارند که یکی برق اصلی را قطع و وصل میکنید.

و 2 رله دیگر جهت فاز به موتور را برعکس میکنند. کرکره برقی که دارم 3 سیم می باشد و یک سیم نول و 2 سیم دیگر فاز میباشن که با توجه به وصل بودن به فاز های مختلف بالا یا پایین میرود.

سیستم به این صورت بوده که رله اول فعال و سپس بسته به 2 رله بعدی دستور بالا یا پایین ارسال میشود. محدودیت بالا و پایین بودن در داخل مدار موتور کنترل می شود و پس از 2 دقیقه تمامی رله ها خاموش میشوند.

توجه: تمامی این موارد مربوط به درایوری که داشتم بود و امکان دارد درایو شما فرق بکند.

جدا از همه این موارد اصلا پیشنهاد نمیکنم از این روش جلو بروید. شما می توانید با یک فرستنده RF دیتایی که توسط ریموت کنترل درب استفاده میکنید را کپی و آن را ارسال کنید و بگذارید مدار درب کار خود را انجام بدهد و آردوینو مشابه یک ریموت کپی شده درب عمل کند و دستور ها را برای شما ارسال بکند.

این فرستنده های RF (ریموت ها) دارای فرکانس های 315 و 433 هستند ، ابتدا باید بررسی کنید که کدام فرکانس هستید و با یک گیرنده RF کد ریموت خود را برداشته و با استفاده از فرستنده همان کد را میتوانید تولید کنید. چند مدل از این ماژول ها را در ادامه قرار داده ام.

ماژول فرستنده گیرنده وایرلس 433MHz / 315MHz

ماژول فرستنده وایرلس H34S - فرکانس 315MHz / 433MHz

ماژول گیرنده بی سیم H5V4D با فرکانس 433MHz

ویرایش اول:

در این باره که در مبنا های مختلف تکرار شده است دلیلش این هست که به شما نشان بدهد که شما می توانید در هر مبنایی که دوست دارید مقدار را وارد کنید و در مورد شما نیازی نیست مبنا را عوض کنید و همان کد خود را بدهید که ارسال بکند.

mySwitch.send(value, 24);

این که 4 بار کد را ارسال میکند مربوط به کتابخانه می باشد و برای مطمئن شدن از ارسال داده می باشد و گاها امکان دارد نیاز باشد که بیشتر از این ارسال کنید تا دیتا به گیرنده برسد.

22 اردیبهشت 03 در 05:23
محمد دمیرچی
4220

ممنون از راهنمایی شما، درست میفرمایید استفاده از رله مناسب نیست مخصوصا اینکه منم به امور فنی و در و... مسلط نیستم. اگر از ماژول هایی که فرمودید استفاده کنم یعنی با گیرنده اش ابتدا باید فرکانس ریموت رو پیدا کنم سپس فرستنده رو وصل کنم به آردینو و با ارسال پیامک به آردینو و با کمک فرستنده کرکره را بالا و پایین کنم؟  – راحله 03-02-22 در 06:28

بله در این شرایط آردوینو دقیقا عین یک ریموت دستور را برای شما ارسال میکند.  – محمد دمیرچی 03-02-22 در 06:36

فرستنده ماژولی که به آردینو وصل میکنیم باید دقیقا روبروی چشمی در باشه یا میشه مثلا در اطاق کنار در ورودی که کرکره ای باشه؟  – راحله 03-02-22 در 06:45

تکنولوژی IR چشمی دارد، RF رادیویی می باشد و حدودا بین 5 الی 20 متر رنج ارسال داده به صورت 360 درجه ای دارد. همچنین با اضافه کردن آنتن مقداری میشود این رنج را بیشتر کرد.  – محمد دمیرچی 03-02-22 در 10:23

سلام مهندس دمیرچی، روشی که شما فرمودید را دنبال کردم اما مشکلی دارم، مشکل را در ویرایش سوال مطرح کردم، ممنون میشم ملاحظه بفرمایید  – راحله 03-02-30 در 05:44

پاسخ ویرایش شد.  – محمد دمیرچی 03-02-31 در 07:42

ممنون از پاسختون، راهی ندارد کاری کنیم که یکبار ارسال شود؟ چون کرکره برقی یک ما مشکلی که داره وقتی دوبار پشت سر هم میزنیم دچار مشکل میشه و گاهی کار به سرویسکار میرسه  – راحله 03-02-31 در 07:50

این موردی که گفتید جدید بود 🤣🤣 همچین موردی رو ندیده بودم، می توانید داخل کتابخانه را بررسی کنید احتمالا جایی برای تکرار ارسال وجود داشته باشه  – محمد دمیرچی 03-02-31 در 01:33

فکر کنم دلیلش اینه که کرکره برقی که شمال داریم دکمه بالا و پایینش یکیه، یعنی میزنیم میره بالا، دوباره میزنیم میاد پایین، شاید اینکه دوبار پشت سر هم میزنیم قاطی میکنیم دلیلش این باشه. اگر دو کلیده بود باید دو تا کد میگرفتم؟  – راحله 03-02-31 در 01:59

بله دقیقا کرکره بنده با یک کلید بالا و با کلید بعدی پایین می آید و در نتیجه 2 کد مختلف دارد که با آنها این عملیات را انجام میدهم.  – محمد دمیرچی 03-02-31 در 02:23

ببخشید کد کتابخانه رو چطور میتونم ببینم و ادیت کنم؟ وقتی فایل زیپ رو باز میکنیم چندین فایل داره، کدومشون رو باید ویرایش کنم؟  – راحله 03-02-31 در 02:24

از فایل زیپ نباید این کار رو بکنید، از مای داکیومنت دنبال پوشه آردوینو بگردید، در آنجا لیست تمام کتابخانه هایی که نصب کردید می آید، به دنبال مورد خود بگردید و فایل های داخلش همگی مربوط به کتابخانه هستند و می توانید به کد های نوشته شده دسترسی پیدا کنید و ادیت کنید.  – محمد دمیرچی 03-03-01 در 05:38

ممنون. ببخشید مهندس دمیرچی برای دستگاه هایی مثل کولر گازی که قکر کنم مادون قرمز هستند چگونه میشه این روش رو فعال کرد که بدون سیم کشی و رله بتوان کولر گازی را با آردینو روشن و خاموش کرد؟  – راحله 03-03-01 در 06:59

در آنجا هم همین شرایط هست، یک فرستنده و گیرنده مادون قرمز باید تهیه کنید و با گیرنده کد هایش را بدست بیاورید و در نهایت همان کد ها را با فرستنده ایجاد کنید و ارسال کنید، فقط باید توجه داشته باشید که این ماژول در دیدرس کولر شما باشد.  – محمد دمیرچی 03-03-01 در 12:26

اگر امکان داره لینک گیرنده فرستنده مادون قرمز را بفرمایید. یکدونه کاژول مادون قرمز دارم که دوتا ال ای دی روشه یکی نیره است یکی روشن، اون میشه؟‌دیدم تو فروشگاه هم هست نوشته ماژول گیرنده فرستنده مادون قرمز و تشخیص مانع  – راحله 03-03-01 در 07:30

افزودن دیدگاه

0

ماژول فرستنده و گیرنده مادون قرمز IR و تشخیص مانع در اصل همین ماژول های فرستنده و گیرنده IR هستند اما با یک تفاوت، آن هم اینکه بخش فرستنده داعم روشن هست و امکان خاموش کردن یا دستور دادن به آن وجود ندارد.

کاری که شما میتوانید بکنید این هست که LED فرستنده (سفیده) رو با هویه از روی ماژول باز کنید و مشابه یک LED معمولی به پایه های آردوینو (به همراه مقاومت مناسبش) وصل کنید و به عنوان فرستنده از آن استفاده کنید.

در سمت گیرنده نیز همین ماژول را می توانید به آردوینو خود وصل کنید و کتابخانه گیرنده IR را بر روی آن اجرا کنید.

ماژول های جدا گانه همین موارد نیز محصول های

ماژول گیرنده مادون قرمز 38 کیلوهرتز ویژه ریموت کنترل

ماژول ترنسمیتر مادون قرمز ( شبیه ساز ریموت کنترل )

هستند.

آموزش ارتباط مادون قرمز (IR) بین دو برد آردوینو

05 خرداد 03 در 05:49
محمد دمیرچی
4220

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400