سلام. ببخشید من میخوام کرکره برقی پارکینگمون رو به آردینو وصل کنم که با پیامک بتونیم کرکره رو بالا و پایین کنیم، مشکلی در بحث آردینو و sim800 ندارم فقط نمیدونم کرکره برقی رو چطور باید به رله ای که از پیامک و آردینو فرمان میگیره وصل کنم که با یک فرمان بره بالا و با یک فرمان بیاد پایین، لطف در این زمینه راهنماییم کنید.
ویرایش اول:
با استفاده از آموزشی که در سایت کافه ربات با لینک زیر بود کد ریموت رو با گیرنده خوندم که ۷۹xxxx۵ بود، این کد رو در برنامه فرستنده به صورت باینری وارد کردم، و گیرنده رو سریال مانیتور کد من ریموت رو به صورت دسیمال نسون میده، تا اینجا درسته؟
اول یک سوال د اینکه چرا تو این برنامه آموزشی اینقدر کد را با مبناهای مختلف تکرار کرده؟ من فقط باینری وارد کردم طوریه؟سریال مانیتورم داره کد ریموتم رو نشون میده.
اما مشکلی که دارم اینه کد باینری رو گذاشتم با پیامک فرستنده ارسال میکنه اما وقتی پیامک مورد نظر رو ارسال میکنم چهار بار گیرنده پشت سر هم کد ارسالی فرستنده رو میگیره درصورتی که من هیجا نگفتم و فقط یکبار کد در برنامه من ارسال میشه، تاخیر هم گذاشتم اما مشکل حل نشد، اما با ریموت یکبار که فشار میدم فقط یکبار تو سریال مانیتور میخونه، چطوری این مشکل را حل کنم؟ اینطوری در دچار مشکل میشه ممکنه گیر کنه!
کد بخش ارسال پیامک اینطوریه:
if (inputString.indexOf("DARB") > 0){
mySwitch.send("11110xxxxxxxxxxxx00000001");
delay(1500);
}