سلام
من این ۲ ماژول رو تهیه کردم
SIM800L و AIR 780E
از طرف همتا برام پیام اومده که دستگاه قانونی ثبت نشده و هر ۲ قطع شدن
چیکار میتونم بکنم؟
به همتا هم تیکت زدم گفتن که دستگاه برند معتبری نداره و ...
سلام. وقت همگی بخیر. میخام برای ماشین پراید، یه سنسور بسازم که متصل بشه به سیم تشخیص باز بودن درب و وصلش کنم به آردینو و یک ماژول sim800L هم به آردینو وصل کنم. در این صورت وقتی که در ماشین باز شد، یه تماس ...
سلام. ببخشید من میخوام کرکره برقی پارکینگمون رو به آردینو وصل کنم که با پیامک بتونیم کرکره رو بالا و پایین کنیم، مشکلی در بحث آردینو و sim800 ندارم فقط نمیدونم کرکره برقی رو چطور باید به رله ای که ...
سلام خدمت همه دوستان.
من پورت سریال USB TO TTL (PL2303) را به ماژول SIM800 وصل کردم، ولی موقع ارسال AT همان دستور ورودی را بر نمی گرداند ( OK ارسال نمی کند.)
ولتاژ و تمام اتصالات را چک کردم، ...
سلام
من میخوام که از ماژول sim800l به یک هاست درخواست get ر هر ۵ ثانیه ارسال کنم و میخوام بدونم که این هاستی که باید بخرم نیاز به چه ویژگی هایی داره؟؟
و این که از چه شرکتی هاست رو بخرم که بهتر ...
سلام
من یک برد sim800l دارم که به شبکه وصل میشه و مشکلی نداره از این لحاظ ولی وقتی که میخوام با برد esp8266 از طریق UART با sim800l ارتباط برقرار کنم بعد از ارسال AT کامندها بعد از چند لحظه هرچی ...
باسلام و عرض ادب
سیم کارت داخل ماژول هست اگر شارژ ریالی تمام شود و دوباره شارژ شود ،برای اینکه شارژ جدید در سیم کارت اعمال شود باید ماژول را خاموش و دوباره روشن کنم تا شارژ جدید اعمال شود
آیا کدی هست که ...
با سلام و عرض ادب
با فرمان
gsmSerial.println("AT+CCLK?");
تاریخ و ساعت در سریال مانیتور نشان داده می شود اگر خواسته باشیم تاریخ و ساعت و دقیقه را در متغییری ذخیره کنیم از چه کدی باید استفاده ...
با سلام و عرض ادب
در کد ذیل متغییر هایsms و q از نوع String تعریف شده اند
وقتی می خواهیم این دو متغییر را باهم مقایسه کنیم در صورتی جواب درست می دهد که تعداد کارکترها از 6کارکتر ...
باسلام
زمانیکه پیامک را به ماژول sim800l می فرستم قبل از اینکه عملی صورت بگیره حذف می شه ولی اگر "کد" ذیل را غیرفعال کنم درست عمل می کنه و مشکل حل می شه ولی حافظه پر می شه به نظر شما در کد ذیل چه تغییر ...
سلام
من یه برد sim800l رو راه اندازی کردم و به شبکه هم وصل میشه و چراغ ال ای دی روش هر سه ثانیه یه بار روشن میشه.
GND خروجی ماژول کاهنده رو هم به برد آردوینو وصل کردم ولی با هیچ کدی نمیتونم ارتباط سریال ...
ممنون از پاسختون درباره تقسیمولتاژ sim800T
با توجه پاسخ شما اگر مقاومتی هم برای جریان برگشتی نذاریم این جریان در طول عمر و عملکرد ماژول تاثیر خواهد گذاشت؟
یک ماژول sim800l با آردیونو راه و رگولاتور 2596 را اندازی کردم اما شبکه رو پیدا نمیکنه و چراغ روی ماژول مدام چشمک میزنه و سیگنال نداره! همه موارد رو هم از تعویض سیمکارت و اپراتور و تغذیه و آنتن دهی محدوده ...