سلام من قصد ساخت ups دارم که وقتی منبع تغذیه وصل هست ولتاژ آن را به خروجی بدهد وقتی برق قطع شد ولتاژ از باتری گرفته بشه جریان خروجی هم نه به صورت نامی بلکه جریان 5 آمپر کار طولانی بهم بده
سلام من قصد ساخت ups دارم که وقتی منبع تغذیه وصل هست ولتاژ آن را به خروجی بدهد وقتی برق قطع شد ولتاژ از باتری گرفته بشه جریان خروجی هم نه به صورت نامی بلکه جریان 5 آمپر کار طولانی بهم بده
با سلام
پیشنهاد میکنم این تاپیک را مطالعه فرمایید. در صورتی که همچنان سوالی بود در خدمت هستم.
ویرایش اول:
چون این ماژول را داخل سوال خود مطرح کردید فرض بنده این بود که شما میخواهید از UPS Online برای سیستم خود استفاده کنید به همراه باتری اسیدی برای همین این تاپیک را به شما معرفی کردم.
به صورت دیفالت پیشنهاد نمیکنم که از باتری لیتومی استفاده کنید. به هر حال اگر میخواهید از باتری لیتومی استفاده کنید این موارد را باید رعایت کنید.
دلیل این امر که گفتم از باتری لیتومی پیشنهاد نمیدهم استفاده کنید این است که نیاز به ماژول ها خیلی زیادی برای مدیریت و بررسی همه شرایط دارید تا باتری های شما به درستی کار کنند.
زمانی که از باتری اسیدی استفاده میکنید دیگر نگران یکسره زیر شارژ بودن نیستید چون مشکلی برای این سیستم پیش نمی آید و یکی از خوبی های این سیستم انلاین بودنش هست یعنی به هیچ عنوان سیستم خاموش نمی شود.
یک نکته که جا مانده است برای شارژ کردن باتری لیتومی عرض کردم که از تغذیه 12.6 (3 سل) با جریان محدود باید استفاده کنید که برای این مورد ماژول رگولاتور DC-DC کاهنده 3 آمپر LM2596S با امکان کنترل جریان خروجی را پیشنهاد میکنم که برای ورودی باید از تغذیه بالاتر از 14 ولت (تا 36 ولت) برای این ماژول باید استفاده کنید.
سادهترین روش این می باشد که پایه تحریک رله را با برق ورودی مشترک بکنید.
امکان دارد نیاز باشد که مقداری این مدار را تغییر بدهید، سادهترین حالت این می باشد که مد نظر شما است.
زمانی که برق ورودی قطع شد با کاهش ولتاژ از روی رله پلاتین رله به حالت نرمال که در سمت باتری می باشد میرود و باعث میشود باتری وارد مدار بشود.
با وصل شدن مجدد برق ورودی دوباره رله به حالت تغذیه از سمت تغذیه بیرون برمیگردد.
البته به این موضوع توجه داشته باشید که ولتاژ رله انتخابی و جریان رله انتخابی درست باشد که بعدا به مشکل نخورید.
پایه COM خروجی میشود
پایه NC به باتری
پایه NO به منبع تغذیه
به 2 سر پایه تحریک دیود وصل میکنید و سمتی که سری دیود باشد را با پایه NO مشترک میکنید و سمت دیگر را به GND وصل کنید. (جهت پایه های تحریک مهم نیست و با قرار دادن دیود به این پایه جهت میدهید)